Kamis, 12 November 2009

OBROLAN DI WARUNG KOPI ( 10 )

Bang Somad  :  Eh..mpok ! ude denger belon kalo ade isu kiamat ude deket lagi. Kire-kire taon 2012 ( sambil nguyup kopi )

Mpok Mumun  :  Ude bang...aye juga jadi takut, apelagi tanda-tandanye ude keliatan. Gempa dimane-mane..

Bang Somad  :  Nah..elu Pen, ude siap belon kalo taon 2012 kiamat bener-bener dateng ( bang Pendi yang lagi asik ngeganyem singkong goreng, kaga ngejawab ). Heh...! elu makan singkong aje serius amat...

Bang Pendi  :  Hah...apaan, Ki Amat !? siape die ? kapan die mao dateng, emang mao ngapain ? ( tanya bang Pendi dengan tampang bloon )

Mpok Mumun  :  Kiamat odoooon...! bukannye Ki Amat. Kiamat ntu, hari dimana semue yang ade di bumi ini kaga ade lagi yang kesise. Kite-kite pade koit semue...

Bang Pendi  : Yah..si mpok ! kiamat aje dipikirin. Lagian bukannye si mpok ame bang Somad ibadahnye kaga pernah putus, ngapain takut ! ( bang Somad ame mpok Mumun saling pandang " bener juge nih anak !" )

Bang Mamat  :  Bener tuh kate si Pendi. Isu kiamat ntu kaga usah dipikirin, anggap aje itu peringatan buat kite kalo mulai sekarang kite kudu jadi orang yang bener...ibadahnye yang bener. Kalo soal mati mah, kaga usah nungguin kiamat. Kite lagi ngobrol enak-enak gini terus ade yang kejet-kejet mane kite tau...!

Bang Somad  : Bener sih bang, tapi bukannye aye sombong..justru aye mao tanya ame si Pendi dah siap belon. Soalnye setau aye, die kaga pernah sholat apelagi beramal..( sambil mesem-mesem )

Mpok Mumun  :  Si Pendi mah boro-boro beramal, orang ngupi disini aje ngutang mulu ( sambil cekikikan )

Bang Pendi  :  Ya elah mpok..! jangan ngeliat dari luarnye aje dong, sekali-kali liat juge dalemnye...

Bang Somad  :  Dalem yang mane Pen..? badan pade burik gitu elu bangga-banggain ( bang Somad cekakakan )

Mpok Mumun  :  Hiiiiii...!! ogah ah.... ( dengan mimik jijik )

Bang Mamat  :  Ude deh ah...! kaga usah ngomongin kiamat lagi, yang penting nikmatin aje ni kopi sekalian nikmatin hidup...ye nggak !? ( belon lagi dijawab ngomongan bang Mamat, tiba-tiba nongol si Pian anak tetangga sebelahnye bang Pendi )

Si Pian  :  Bang Pendi...! dicariin nyak Asiah, kayaknye lagi ngamuk-ngamuk noh..!!

Bang Pendi  :  Astage..!! aye kelupaan, wah...mampus dah gua...! ( ujar bang Pendi dengan tampang ketakutan )

Nyak Asiah  :  Pen....Pendiiiiiii..!! jadi anak kebangatan bangat lu ya..Disuruh beli garem malah nongkrong disitu. Awas lu ye...!! ( Nyak Asiah beberekan )

Bang Pendi  :  Iye nyak..!! bentar...( langsung ngibrit ninggalin bang Mamat, Bang Somad ame mpok Mumun yang cekakakan )

Bang Somad  :  Nah loh..! kiamatnye si Pendi ude dateng tuh...( pade cekakakan lagi )

28 komentar:

  1. Wah, Kiamat 2012, belum sempat nonton filmnya. Kalah aye sama mpok Mumun. Kiamat pasti tiba, kiamat kecil sudah banyak banyak terjadi, katanya. ya kan mpok Munum, bukan Ki Amat ye, hehe. Nice posting.

    BalasHapus
  2. dasar pendi. pelupa dan pemalas. makan doang nih bisanye.hehhee...jadi ikuten mareh2 nih.

    BalasHapus
  3. seru banget obrolannya btw kiraian cuma gosip ternyata ada filmnya yah nice share mas

    BalasHapus
  4. salam sobat
    hebat banget obrolan warung kopinya sampai ke 10
    masih aja si PENDI yang bikin kesal nich ya,,,
    siip banget sobat.

    BalasHapus
  5. hehee. bise jadi kopi rase garem tuh ...hiihih pendi pendi

    BalasHapus
  6. Bang Pendi kagak pernah nyambung kalu diajak ngogrol. Bisanya cuma ngeganyem aja ampe lupa pesenan emak.

    BalasHapus
  7. SUITTTT...SUITTTT...
    BANG NOOR MAIN KE TEMPATKU YAK....
    ADA HADIAH BUAT BANG NOOR...
    DI AMBIL YAKKK



    :)

    BalasHapus
  8. SUITTTT..SUITTTTTT
    BANG NOOR MAIN KE TEMPATKU YAK..
    ADA HADIAH BUAT BANG NOOR
    DI AMBIL YAK


    :)

    BalasHapus
  9. SUITTTT..SUITTTTTT
    BANG NOOR MAIN KE TEMPATKU YAK..
    ADA HADIAH BUAT BANG NOOR
    DI AMBIL YAK


    :)

    BalasHapus
  10. @ Semua sahabat : makasih dah mau mampir dan kasih komen...

    @ Becce : Wah..makasih bang hadiahnya nanti deh saya mampir dan ambil hadiahnya...

    BalasHapus
  11. Asyik cerita tentang kiamat, jangan lupa angkat jemurannya, Mpok Mumun. Sebentar lagi hujan.

    BalasHapus
  12. @ Mpok Eka : Wah...telat mpok ! jemurannye ude keujanan tuh...he..he

    BalasHapus
  13. iya nih lagi rame tuh kiamat 2012 dibicarakan orang. Wallahualam. Serahkan semuanya kepada Yang Di Atas sana.

    BalasHapus
  14. salam sobat
    humor di obrolan si PENDI,,yang ke 10
    banyak sahabat pada respons nich,,
    karena lucu,,,

    BalasHapus
  15. hehehe..bener dah,kiamat buat pendi...
    Btw,di sini juga ramai tuh bro..2012 katanya akan ada kiamat.:D

    BalasHapus
  16. hahahah...bener 2 dehhh yang bikin cerita gokil bgt...klo kiamat 2012 ya waalohualam aja deh mas... antara percaya n nggak...

    BalasHapus
  17. @ Mba Dewi : he..he betul..betul..betul, yang penting kite ude siapin bekel...( kayak mo kemping aje nyiapin bekel he..he )

    BalasHapus
  18. Kiamat 2012?
    yang penting kita taat beribadan menjalankan segala perintahnya dan menjauhi segala larangannya. biar kita selamat, di dunia dan ahirat. entah kapanpun kiamatnya!
    percakapannya lucu.. hehe
    Cara Membuat Blog

    BalasHapus
  19. mampir... balik. makasih ya udah mampir ke blog saya.
    hm... sayah rada males nonton 2012. btw, kantor dikau dimana? kok nawarin ke tebet? xixixi.

    BalasHapus
  20. @ Quinie : Oh..aye di komplek Suara Pembaruan mpok, mampir aje. Nah kalo ude masuk komplek kantor trus ngeliat ade yang lagi nyapu jalanan nah ntu aye...he..he

    BalasHapus
  21. pertama kali mampir kesiniiiihhh... blog sederha yg betawi banget dan banyak yg visit^^


    ah ngga percaya begonoan.. bisa2 kiamat besok ya bang.. dan kita belom siap banyak *aduh

    BalasHapus
  22. obrolan yang mengasyikkan ya? hehe..
    tapi apa bener tuh? tapi kuk aku gak percaya ya dengan kiamat 2012? karena menurut agama saya, kiamat tuh tanda-tandanya masih banya.

    BalasHapus
  23. @ Anindya : Walau ga percaya, tapi kudu siap2 khan...! jangan kayak bang Pendi yang ga pernah ade benernye...he..he. Btw makasih dah mampir

    @ Mas Heru : Bang Pendi juga kaga percaya, makanye die bilang jangan dipikirin dah...!!

    BalasHapus
  24. nice blog bro
    Kunjungi juga blog saia yang lainnya di http://rizaherbal.wordpress.com/

    BalasHapus
  25. @ rizakasela : Iye deh..nanti aye satronin ente punye blog..!

    BalasHapus
  26. Mas Noor, kalo mau ngefollow tuh gmn ya? hehe.. aku g tau. baru belajar nih.. n baru ngeblog juga!

    BalasHapus
  27. @ Mas Heru : Ah...ente bise aje..!

    BalasHapus