Senin, 22 Februari 2010

GARA-GARA JANDA BAHENOL

Ude dua hari ini babe ame enyaknye bang Pendi marahan ( kayak anak TK aje ye... marahan..he..he ), sampe-sampe tidurnye aje pisang ranjang. Bang Pendi sebenernye mikir.." Ngapain juga sih..pake pisah ranjang segala, lagian kalo tidur satu ranjang juga mao ngapain. Emangnye masih pade doyan ? he..he. Bang Pendi pantes ngedumel karena die yang jadi kena getahnye. Tempat tidurnye ditempatin babenye, terpaksa deh..die tidur dibale-bale depan rumah. Bang Pendi jadi kagak bise tidur gare-gare semaleman " maen pok ame-ame " sama nyamuk-nyamuk nakal...he..he

Semua gare-gare babenye juga, yang nekat ketawa-ketiwi ame jande bahenol pas kondangan kemaren. Ini rekaman pembicaraannya yang bang Pendi pinjem dari KPPN ( Komisi Pemantau Pria-Pria Nakal )..he..he.
" Eh..neng Encum, makin hari makin botoh ( montok ) aje nih..!" suara yang mirip babe Jupri.
" Ah..engkong bise aje.." suara dari Arthalita Encumi...he..he
" Wah..jangan panggil engkong dong, panggil aje abang...ye ! jangan liat fisik abang, gini-gini tiap malem tiga ronde..abang masih kuat..!" kate babe Jupri lagi. Neng Encum cekikikan, dalem ati die  mikir.." Yah...potongan ( perawakan ) kayak gini mah...ibarat naek gunung ! napasnye ade, naeknye kagak kuat. Kalo naeknya kuat...napasnye yang kagak ade...he..he. Neng Encum cekikikan lagi.
" Ah...engkong emang paling bise kalo ngomong, nanti enyak Asiah marah..loh " kate neng Encum sambil ketawa genit.
" Yah...si Asiah mah kagak usah dipikirin, lagian die mah ude kagak ngegigit lagi..." ujar babe sambil nyengir tapi die langsung pucet.
" Heh...apaan tuh yang ude kaga ngegigit, elu ngomongin gue ya ki...?" tiba-tiba nyak Asiah ngebentak dari belakang.
" Ah..kagaaaaak, gue kagak ngomongin elu.." babe Jupri ngeles
" Lha..tadi ngomongin apa, maksudlu ape...gue ude kagak ngegigit ?" tanya nyak Asiah sewot
" Iye..iye ! tapi gue cuman bilang ame si Encum kalo gigilu ude kagak kuat lagi ngegigit singkong mentah, kan keras tuh.." babe Jupri ngeles lagi.
" Alaaaa...jangankan cuma ngegigit. Dipapak ( kunyah ) ampe ancur kayak perkedel gue juga masih bisa. Pengen..lu !" bentak nyak Asiah lagi. Wakkk...! babe Jupri reflex megangin celananya...he..he.

Nah..gare-gare itu tuh, bang Pendi jadi molor didepan. Karena kurang tidur makanye gini hari die belon bangun, babe Jupri yang bangun duluan cuman geleng-geleng kepale liat bang Pendi tapi die kagak mao bangunin karena kesian juga ngeliat anak semata wayangnye tidue ngelingker kayak uler. Terus babe Jupri nyabutin rumput di depan rumah sambil ngarepin bininye udahan ngambeknye, karena sengsara juga kagak ade yang nyiapin sarapan ame bikinin die kopi. Sekonyong-konyong dan tiba-tiba, neng Encum si jande bahenol lewat depan rumah. Wah..kebetulan nih..! pikir babe, karena tadi die liat pintu kamar bininye masih dikonci. Paling-paling bininye masih bobo...
" Eh...neng Encum mao kemane ? pagi-pagi ude harum bener kayak duren baru mateng..." Jiaaaah...!! bise aje basa-basinye si babe.
" Oh...engkong ! aye mao kepasar kong..."
" Ye...si eneng manggil abang engkong lagi sih ! eh...abang anterin ye...!? ( neng Encum mao ngejawab tapi babe Jupri ude tereak ) Pen...Pen...bangun Pen ! keluarin motor honda Tiger babe...koncinye ade diatas kulkas yang lima pintu ( busyeeet...kayak kontrakan aje tuh kulkas, sampe lima pintu..he..he ). Kalo nggak ade...elu cari diatas home teather yang kemaren baru beli...!!" Babe Jupri nyombong,  nyebutin barang-barang yang sebenernye die kagak punye. Maksudnye cuman agar si Encum mikir kalo die punye banyak duit, lagian die tau pasti basa-basinye pasti dijawab " nggak usah.."
" Ah...ngga usah kong ! aye jalan sendiri aje..." nah bener kan tebakan babe Jupri...he..he.
" Ya sudah kalo ngga mao dianter, tapi ngobrol dulu ye...bentaran " bujuk babe Jupri. Bang Pendi yang tadi denger babenye tereak jadi bangun, sambil kucek-kucek hotae...eh.. kucek-kucek mata he..he...die liat babenye lagi ngobrol ame cewe botoh di depan rumah..." Haaaah...dasar aki-aki ! ude bau tanah juga...pagi-pagi brani-braninye nyari perkara. Dasar kadal buntung....!!" bang Pendi ngedumel, terus masuk kedalem rumah. Nggak lame...
" Oooooh....jadi gitu ye...!! roman-romannye ( kelihatannya ) elu belon kapok juga ye..., masih mao ngajak ribut...!!" tereak nyak Asiah dari depan pintu. Neng Encum langsung ambil langkah seratus...eh kurang ! langkah seribu maksudnye..he..he, ninggalin babe Jupri yang lagi ribut mulut ame bininye. Abis berbalas pantun...nyak Asiah ninggalin babe sambil pasang muka sewot lalu masuk rumah. Nggak lame bang Pendi keluar rumah sambil sial-siul...
" Eh...elu mao kemane Pen...!?" tanya babe Jupri.
" Mao nyarap ( sarapan ) ame ngupi di warungnye mpok Mumun ! " jawab bang Pendi.
" Wah...banyak duit lu, punye duit darimana..lu !?" tanya babe lagi
" Dari enyak...barusan dikasih.."
" Ooooh...jadi elu yang tadi ngadu ame enyaklu ye...awas lu..!!!?" tereak babe Jupri sewot sambil nyari-nyari kayu pentungan. Ngeliat gitu...bang Pendi langsung ngibrit... Enyaaaaaaaakkkkk...!!!!

Gbr : rujakmanis.com


38 komentar:

  1. hahahahaha,,besok bikin lagi,,ane tunggu cerita selanjutnya

    BalasHapus
  2. Hahaha, crita'na seru plend..! N lam knal ya

    BalasHapus
  3. waaaaaaaaaaah babe juga seh yg salah bikin cemburu istrinya

    BalasHapus
  4. ahahaha... seru nih ceritanya, bener juga kata pepatah tua2 keladi makin tua makin jadi...
    blognya dah ku follow y...

    BalasHapus
  5. siapa tuh janda bahenolnya bang pendi saya juga mau kenalan wk wk wk

    BalasHapus
  6. maaf bang baru bisa berkunjung lagi

    BalasHapus
  7. hehe.. iya tuh si engkong jupri masih aja ngerayu jande.

    BalasHapus
  8. ya ampun....
    wkwkwkwkwkwkwkwkwkwk

    BalasHapus
  9. hihihi...gimana sih babenya Bang pendi kok masih lirik sana sini sih. kan kasian si enyak XD

    coba bang pendi bantuin dong supaya emak babenya baikan...

    BalasHapus
  10. wrikikikikik *ngakak dulu ah* :D

    BalasHapus
  11. Si babe top bnget.... dari yg ngasih komentar siapa yg janda bahenol???!! hayo ngaku ajah! hawhawhaw

    BalasHapus
  12. tuh namanya tua2 keladi, makin tua makin jadi. hehehe

    BalasHapus
  13. waduh bahaya juga nih babe nya bang pendi..
    nggak bisa dikasih liat yang bening-bening..

    mungkin itulah yang dinamakan puber ke2.., eh kalau udah seumuran babenya bang Pendi bukan kedua lagi tapi udah ke empat kali yah..,

    BalasHapus
  14. dikasih foto neng encum dong bang noor.. hahahhaha biar yg mampir bisa ikutan ngegodain

    BalasHapus
  15. hahahaha dasar lelaki ck ck ck

    BalasHapus
  16. moga-moga bang Pendi kagak kayak babenya ( semoga doa ini belum terlambat. hehehehe )

    BalasHapus
  17. hajar........ dah ketangkep belum yah bang pendi ma babene heheheh smackdown

    BalasHapus
  18. napa bkan bang Pendi aje yang nget gae tu jande bahenoL..

    BalasHapus
  19. hahahaaa...
    bahaYa tu kena puber ke-2...

    BalasHapus
  20. hahahahahah.... cuma bilang salut.. ceritanya bikin perut melilit nahan tawa... dah puber ke berapa babe nya bang pendi tuh hehheheh

    BalasHapus
  21. hihihi....kena pentong ame babe nggak bang?

    BalasHapus
  22. Hehe, baru tau aye Pen, KPPN, Komisi Pemantau Pria Nakal, hahaha. Cerita bang Pendi selalu menggelitik dan kocak.

    BalasHapus
  23. @ 4 all : Makasih buat sohib2 yang ude mampir. Karna banyak penasaran ame jandenye bang Pendi pasang juga deh fotonye...he..he

    BalasHapus
  24. kenapa janda sering jadi bahan cerita yang beginian ya... ?

    BalasHapus
  25. @ Ceuceusovi : Dalam cerita ini janda bukanlah sosok sentral, justru saya menyorot tingkah oknum lelaki yang tidak patut ditiru. Maaf kalau sudah tersinggung...

    BalasHapus
  26. wakakakakakak! gokillllllllllllll! loe telat lahir yak ! nyak ma babe loeudah enkong engkong gitu! he he he!

    BalasHapus
  27. wuih, klo foto jandanya yg ini sih, buat ngkong ayo kong lanjutkan perjuanganmu....

    BalasHapus
  28. Pendi pinter memanfaatkan keadaan utk mendapat keuntungan dari enyaknya hahaha

    BTW, alamatku dah pindah lho : http://renijudhanto.blogspot.com (tapi di daftar link kok diberi nama The Others ya..?)

    BalasHapus
  29. Itu fotonya Neng Encum..? Hehehe....

    BalasHapus
  30. @ Catatan Kecilku : Wah..wah kayaknya ada yang salah nih mba, nanti ta benerin deh..makasih infonya.

    BalasHapus
  31. salam aja dech buat si jande,,ehehe

    BalasHapus
  32. salam sobat
    wah janda bahenolnya kirain Krisdayanti ini,,
    ternyata neng Encum ya,,

    BalasHapus
  33. ikutan godain jandane buleh ga yah hehehe

    BalasHapus
  34. paling enak rokok cap kude
    diisepnya terase lade
    paling enak pacaran ame jande
    diisepnya terase...

    BalasHapus
  35. @ Bang Bayu : He..he pantunnye boleh juga nih bang !

    BalasHapus
  36. wao .... bang pendi memang jagonya buat orang ngakak! enteng rasanya otak ini, efek samping dari kisah ini !

    BalasHapus
  37. Jandanya KD gitu.. mau lah..
    *jewer Bang Pendi nyakkk.. kwkkwkkwk

    BalasHapus
  38. ehemmm. asyik... ade-ade aje nih mas... he.. he...

    BalasHapus